HCA gartner

Anlægsgartner ERHVERV

H.C. Andersens anlægsgartner servicerer alle typer af erhvervskunder 

Vi servicerer alle typer af erhverv. Om I er en lille virksomhed eller en ejerforening med mange ejendomme, er vi den helt rigtige anlægsgartner for jer.

Vi er billige, pålidelige og leverer altid den samme høje kvalitet uanset opgavens type.

En Anlægsgartner som altid er der for jeres erhverv

Inden vi går i gang med en opgave tager vi en snak om opgavens omfang, så vi kan give jer et præcis prisoverslag. På den måde ved I, hvad opgaver kommer til at koste jer, og hvad I kan forvente af os.

Herunder kan dit erhverv læse om nogen af de ydelser, som I kan hyre os til. Vi laver dog alle tænkelige opgaver inden for anlægsgartneri, så hvis din virksomhed har en bestemt type opgaver, er I mere end velkommen til at kontakte os. Så tager vi en snak om jeres behov.

Klipning af hæk

Vi står for hækklipning for alle typer af virksomheder. Det kan både være små virksomheder, som har en hæk rundt om deres domicil, og som har brug for, at den er flot til, at der kommer nye kunder.

Det kan også være, at I har en række ejendomme, som I gerne vil have, at vi står for.

I er velkommen til at kontakte os her med opgave og jeres virksomhedsoplysninger, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning for jer og jeres erhverv. 

Alt inden for græs

Vi kan både så en ny græsplæne, hvis den gamle er blevet slidt at se på. Men vi klipper også græs, så det ikke er noget, som I løbende skal tænke på, og på den måde kan I bekymre jer om jeres kerneydelser.

I kan også sagtens få rullegræs, hvis I har behov for det. Vi tager en snak om, hvad der passer bedst til jeres behov.

Planlægning af haveanlæg

Det kan også være, at I skal have et helt haveanlæg, og her er vi stadigvæk den helt rigtige partner for jer. Vi lytter til jeres behov, og hvad I gerne vil have i en have.

Herefter kommer vi med forslag til, hvordan opgaven bedst løses, og om der er noget, som vi kan gøre for jer. Herunder kommer vi også med gode idéer til, hvordan I får en have, som I vil være glad for i længden.

Uanset opgavenstype er det vigtigste for os, at I ender med at være tilfredse med opgaven, og vi giver jer altid et tilbud, så I ved inden opgaven går i gang, hvad I kan regne med. Det kalder vi tilfredshedsgaranti.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

I er velkommen til at kontakte os her, hvis I ønsker et tilbud på en opgave eller vil snakke om jeres muligheder.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud