FAQ

Her kan få du svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os:

Er der mere, du har brug for at vide, er du meget velkommen til at kontakte os!

generelt

Vi udfører gerne arbejde i hele Danmark. Bor du i indre København (Kbh K., N., NV, S, V og Ø) er kørsel ud til dig inkluderet i prisen for projektet. For øvrige adresser bliver transportudgift indregnet i projektets pris. H.C. Andersen Koncernen er en bæredygtighed virksomhed, der ønsker at minimere klimabelastningen. Vores firmabiler er nøje udvalgt efter brændstoføkonomi, og af vores kørselsudgift går en vis procentdel til at klimakompensere. 

Indhent et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular, så kan du danne dig et overblik over hvad udgifterne for at udføre arbejde på din adresse bliver. 

Hvis man bor uden for områderne Kbh. K., V., Ø., N. samt NV, så betaler man for kørsel fra vort kontor i Sølvgade eller på Vallensbækvej.

Ja, det gør vi. Og vi går meget op i bæredygtighed. Vi har fået lagt en bæredygtig profil af vækstkonsulenterne fra Væksthuset Rosendal & Co A/S, og vi går meget op i at vores samarbejdspartnere også har en bæredygtig profil.

Du finder H. C. Andersen-koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro. Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig. Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: kr@hc-a.dk

Ja, det kan man naturligvis godt, både som privatkunde og erhvervskunde.

Omkostninger

Ja, det gør vi. Vi er forsikret så vi kan dække skader både på materiel og hus hvis uheldet er ude.

Ja, det gør vi. Hos H.C. Andersens anlægsgartner skaffer vi dig forsvarligt af med affaldet fra anlægsprojektet, og affaldsafgiften er allerede inkluderet i prisen.

Nej kørsel er inkluderet i prisen.

Uddannelse

Vores personale er alle uddannede. Vi bestræber os på hele tiden at efteruddanne vores medarbejdere så de altid er opdateret på de bedste metoder og nyeste trends.

Virksomheder

Ja det kan man sagtens.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud