HCA gartner

privat Anlægsgartner

Vi servicerer alle typer af privatkunder

Hos H.C. Andersens Anlægsgartner hjælper vi dig fra start til slut med dit haveprojekt. Det kan være alt fra at anlægge privat have til beskæring af træer, hækklipning, såning af græs osv. Der er ingen opgaver, som er for små eller store til os, og vi er sikker på, at vi sammen kan finde den optimale løsning på din opgave.

Billig anlægsgartner til højeste kvalitet hver gang 

 Inden et projekt får du et prisoverslag, så du ved, hvad opgaven kommer til at koste. Alle vores priser er inkl. moms. Her kan du læse mere om, hvad du kan forvente af nogle af de forskellige ydelser, som vi leverer. Kontakt os her, hvis vi skal gøre din have anlæggelse til en god historie. 

 privat Anlægs have

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal anlægge en have. Her kan vores havekonsulent hjælpe dig med, hvordan der vil være den bedste synergi i din have.

Vi kan komme med en række haveideer, som giver dig et billede af, hvad der kan lade sig gøre.

Hvis du allerede er helt sikker på, hvordan din nye have skal se ud, sørger vi for, at du får det 100% på den måde, som du ønsker.

Anlæg terrasse

Vi er specialister i at anlægge terrasse, så du er sikker på, at du får en flot terrasse, som du kan være glad for.

Vi arbejder med alle typer havefliser, og vi kan sagtens komme med gode idéer til, hvad der vil virke bedst, hvis du er i tvivl.

Anlægge græsplæne

Vi anlægger både helt nye græsplæner og sørger for, at din gamle græsplæne igen bliver pæn. Mange års brug har det med at sætte sig på en græsplæne, og her kan det være en god idé at få en ny græsplæne.

Vi kan både så græsplæne eller lægge rullegræs. Der er fordele og ulemper ved begge metoder. Hvis du vil vide mere om, hvad der er bedst til dit behov, kan du kontakte os.

Beskæring

Hvis dine træer er begyndt at vokse sig for store, kan du trygt ringe til os. Vi beskærer alle typer af træer. 

Hækklipning

Vi kan også stå for små opgaver, så som at klippe din hæk. For mange er det et hårdt og anstrengende arbejde, som du ligeså godt kan lade os gøre, da vi både har det rigtige udstyr, og vi får din hæk til at se flot ud.

Det er de færreste, som kan få en have til at se ligeså flot ud, som en dygtig anlægsgartner som os kan gøre for dig.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud